Országos hírek
A tájékoztatás szerint az ügyfélkapuval rendelkezők már egy hete hozzáférnek a NAV által elkészített adóbevallási tervezethez.
A március 19. és 23. között tartandó tematikus héten a regisztrált intézmények maguk döntik el, hogy milyen foglalkozásokkal, játékokkal hívják fel a gyerekek figyelmét a vízfogyasztás fontosságára és a cukros üdítők káros hatásaira.
A nyugdíjasok a postástól személyesen vehetik át a küldeményt, de helyettük meghatalmazottjuk vagy közeli hozzátartozójuk is megteheti ezt.

A családi táborokat az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány szervezi kormányzati támogatással, együttműködve többek között a Nagycsaládosok Országos Egyesületével, a Katolikus Karitásszal, és a Máltai Szeretetszolgálattal.

A tárcavezető megállapodást írt alá a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájával a szervezet Jövőkép programjáról.

Rétvári Bence szükségesnek nevezte, hogy azokon az 5000 fő alatti településeken is igénybe vehetők legyenek szűrővizsgálatok, ahonnan az emberek nehezebben vagy kisebb hajlandósággal utaznak el különböző szűrésekre.

A korábbi stagnálást követően 2015-ben és 2016-ban nőtt az ország energiafogyasztása.

A cél, hogy az utalványokat április közepéig minden belföldi lakcímmel rendelkező megkaphassa.

A kullancsok többféle betegséget okozhatnak, ilyen például a vírusos agyvelőgyulladás és a Lyme-kór.

Az orvosnál megjelent betegek kormegoszlásában lényeges változás nem történt, továbbra is több a fiatal betegek száma.

Ezért országosan a megszokottnál tovább tartanak nyitva a kormányablakok és az okmányirodák a választások előtt.
A kedvezményt a személyi jövedelemadóból vonják le, amit nyilatkozattal lehet kérni a munkáltatónál, vagy a személyijövedelemadó-bevallásban egy összegben is érvényesíthető.
A címet odaítélő bizottság szerint az Európa Sportfővárosa titulus segíthet Budapestnek abban is, hogy újra olimpiarendezési pályázatot nyújtson be, akár már 2032-re.
A múlt héten pedig arról is döntött a kormány, hogy a 130 ezer forintos emelést az alapellátásban dolgozó fogorvosokra is kiterjesztik.
Az adatlap kitöltése során felmerülő technikai jellegű kérdésekkel a KSH ügyfélszolgálatához fordulhatnak a szerveztek.
A társaság azt kéri, hogy a karbantartást megelőzően elővételben gondoskodjanak az autósok az útdíj-használattal kapcsolatos díjtermékek megvásárlásáról.
A helyzet 2017 januárja óta egész Európában tovább romlott, a betegség Romániában, a Moldovai Köztársaságban és Csehországban is felütötte a fejét.
Az ellenőrzés kiterjed a kábítószerrel és lőfegyverrel kapcsolatos bűncselekmények felderítésére is.
Az elmúlt három évben a 2000-es címlettől felfelé mindegyik bankjegynek megjelent már a megújított változata, és a 10 000 forintos bankjegyet leszámítva a korábbi címletek kivezetése is megtörtént.
A földgáz biztonsági készletéről szóló rendelet 2017. október 31-től 1,2 milliárd köbméterben határozza meg a biztonsági készlet mértékét.
A szakemberek szerint nagyon sokan még mindig nem törődnek kellőképpen az egészségükkel, nem élnek a szűrővizsgálat adta lehetősséggel, ezért sokszor csak akkor ismerik fel a betegségeket, amikor már nincs segítség.
A művész 1966-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, azóta a Vígszínház társulatának tagja volt. Színdarabok mellett az évtizedek során számos filmben is szerepelt.
Szünetel a pótdíjakkal kapcsolatos ügyintézés és tájékoztatás, a jogosultságok átírása, új jogosultságok kiállítása lopás vagy totálkár esetén, a kategóriamódosítás téves díjkategória esetén, a rendszámelírás és a téves felségjel korrekciója.
A hivatal jelezte, hogy az étkezési burgonya károsított gumói az emberi és állati egészségre nem jelentenek veszélyt.
A közlemény szerint a NAV idén is automatikusan elkészíti az adóbevallás tervezetét azoknak, akikről munkáltatói, kifizetői adattal rendelkezik.
Több mint 400 köznevelési intézmény csatlakozott országszerte a Magyar Paralimpiai Bizottság és szervezetei által koordinált, Magyar Parasport Napja rendezvénysorozathoz.

Hirdetések:A reggel gondolata:
A hashajtóktól pedig tartózkodjál. S ha már kínzó fejfájás vagy heveny gyomorrontás kényszerít, hogy élj velök, érd be – nagyritkán – egy pohár meleg keserűvízzel. Mind a szennakészítményekben van va...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu