Országos hírek
A rendszerrel ügyfélkapuján keresztül 3,8 millióan érhetik el bevallásuk tervezetét
Üvegszilánkot talált egy németországi vásárló a LaoGanMa márkájú, chiliolajban tartósított gombakonzervben, a termékből Magyarországra is került. A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy ellenőrizzék a január 13-a után vásárolt termékeket. Akinek van ilyen terméke, semmiképp se fogyassza el, hanem vigye vissza a vásárlás helyére - szólított fel a hivatal.
A kormány ahhoz kéri a magyar emberek támogatását, hogy \"meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést\"- jelentette be Dömötör Csaba.


Az órákat éjjel 2 órakor 3 órára kellett átállítani.

Fontos tudni, hogy medvehagymát állami erdőben saját felhasználásra bárki szabadon gyűjthet. A vonatkozó előírások szerint maximum 2 kg szedhető naponta. A saját célra gyűjtött növényt azonban tilos értékesíteni!

A képzésen az új nevelőszülők orvosi, gyógypedagógiai, pszichológiai ismereteket sajátíthatnak el, valamit megtanulnak együttműködni más ágazatok szakembereivel is, például pedagógusokkal, orvosokkal, a gyámhatóság munkatársaival.

A csarnok belső felújítására biztosan szükség lesz

A program népszerűségét jelzi, hogy négy év alatt ötszörösére nőtt azoknak a településeknek a száma, ahonnan nevezés érkezett, 2016-ban 318 helységben versengtek.

Mintegy 30 ezren töltötték ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának a veronai buszbaleset után közzétett internetes kérdőívét.

Ahhoz, hogy eldöntsék, melyik termékcsoport forgalmi adója legyen kevesebb, mérlegelni kell

Legkésőbb 2022-ig kell megszerezni a diplomát a végrehajtóknak
A gitáros-énekest otthonában érte a halál.
Az MTI úgy tudja, hogy a fiatal sportoló egy éjjeli, budapesti autóbalesetben vesztette életét.
Két ok miatt van erre szükség: egyrészt vannak, amelyeket a közúti balesetekben kidöntenek, összetörnek, illetve vannak, amelyeknek a fényvisszaverő-képesség miatti élettartama lejár.
Van ahol a kedvezmények mellett március 22-én meghosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket.
Kötelező gyermekbarát megoldásokat építeni a fejlesztésekbe, és a wifi-elérést is kiépíteni
A beérkezett pályázatok forrásigénye meghaladta a rendelkezésre álló keretet
Az egyik változás, hogy az elektromos cigarettába való töltőfolyadékok közül csak a nikotintartalmút terheli majd jövedéki adó.
árpátalján utoljára 2012-ben volt kanyarójárvány, akkor majdnem 2000 beteget kezeltek
A bőséges gyümölcshozamhoz elegendő, ha a virágrügyek 15-20 százaléka megköt
Húsz évvel ezelőtt 500 struccfarm működött az országban, jelenleg csaknem 90 vállalkozó foglalkozhat többezer madárral
Az importtal kapcsolatos jogszabályokról, és szakterületét érintő továbbképzéseket is tartanak majd a Nébih munkatársainak.
A cél, hogy az örökbefogadók az általuk választott hegyet gondozzák, évente legalább két alkalommal helyszíni bejárást tartsanak, dokumentálják a hegyen átvezető turistajelzések állapotát, jelezzék az útvonalat akadályozó kidőlt fákat.
A kínálat széles körű: a magyaros ízektől a francia konyháig terjed a paletta, de idén sem maradhatnak ki az olasz és a japán konyha különlegességei, valamint a mexikói konyha fortélyai sem. A vendéglátóhelyeken limitáltak a helyek, foglalni kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon lehet.
A Muzsikál az erdő minden nap más-más településen jelentkezik, ezzel is népszerűsítve a vidék, az erdő értékeit. A tervezett helyszínek közé tartozik Tar, Szurdokpüspöki, Szentkút, Mátraalmás, Gyöngyöstarján, Gyöngyössolymos, Gyöngyöspata, Kékestető és Galyatető.
A Fidesz-KDNP Áder János jelenlegi államfőt jelölte a tisztségre, míg az ellenzék a Jobbik kivételével Majtényi László volt ombudsmant, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnökét támogatja.Hirdetések:


EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
Nem szeretjük azt, aki arra kényszerít bennünket, hogy ne azok legyünk, amik vagyunk, de azt sem szeretjük, aki arra kényszerít, hogy azoknak mutatkozzunk, amik vagyunk. Azt szeretjük, aki azt hiszi,...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu