Helyi hírek
Megvannak a polgármesterjelöltek.
A templom orgonistái félórás, ingyenes koncerttel kedveskednek a turistáknak.
A véradáson jelezni kell: irányított véradásról van szó, egy bizonyos betegnek.
Debrecenben nőtt a betöltött állások száma.

Több helyen kell forgalomkorlátozásra számítani.

Helyi cégek kapnák a pénzt.

Az első három helyezet vágtázhat a Hősök terén

Az MNV a közleményében a pénteken meghirdetett ingatlancsomagok közül felhívta a befektetők figyelmét többek között az ipari tevékenységre alkalmas, 25 hektáros debreceni Faraktár úti ingatlanra is.

Augusztus 10-re készülnek el a munkákkal.

Mentorkurzuson kellett részt venniük az egyetemistáknak.

Szerdán és csütörtökön földi, pénteken, szombaton és vasárnap pedig légi szúnyogirtást végeznek

A tervek alapján a csövek a Debreceni Vízmű 4-es vízműtelepéről indulnak majd, aztán rácsatlakoztatják a Vámospércsi út mentén meglévő gerincvezetékre.
Az útépítés most kezdődött el és az időjárási körülményektől függően várhatóan szeptemberre fog befejeződni.
A nemzetközi gazdasági seregszemlén a Richter Gedeon gyógyszergyár debreceni üzemének teljesítményét Az Év K+F projektje kategóriában első díjjal jutalmazták.
A Campus Fesztivál nulladik napjától, július 17-től naponta délután fél 4-től hajnalig folyamatos programot kínál az Egyetem Tér színpada, ahol egymást váltják majd a könnyűzenei koncertek, a beszélgetős és szórakoztató műsorszámok.
Hat óvoda biztosítja július 15. és augusztus 23. között, az óvodai zárvatartás alatt az ügyeletet, az ügyeletre május végéig lehetett jelentkezni. Összesen 694 óvodás jelentkezett, az első héten 500 gyermeket, az utolsó héten közel 300 gyermeket várnak.
A tűzgyújtási tilalom idején tilos tüzet gyújtani a külterületi ingatlanokon fekvő erdőkben és fásításokban, valamint azok 200 méteres körzetében. Ideértve a térképen jelölt területeken található tűzrakó helyeket, a vasút és közút menti fásításokat, Tilos a parlag- és gazégetés is
A Mávinform tájékoztatása szerint a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon július 8-tól 13-ig Pestszentlőrinc és Vecsés, valamint Kaba és Hajdúszoboszló között végzett pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok menetrendje módosul.
A tilalom feloldása után is legyenek fokozottan körültekintőek, Magyarországon ugyanis az erdőtüzek 99 százalékát emberi mulasztás okozza.
A hajdú-bihari levéltár dokumentumai alapján abba is bepillantás nyerhetnek a Múzeumok éjszakája látogató, hogyan élték meg a városi cívis polgárok azt az öt hónapot, amíg Debrecen volt az ország fővárosa.
Az országos kompetenciamérésben az országos átlag feletti eredményt értek el az iskola növendékei.
Az intézkedés oka, hogy az elmúlt napok átlagosnál melegebb és csapadékmentes időjárása miatt az alföldi térség erdőterületein található avarréteg kiszáradt.
A képzés egyedisége, hogy a teljes 140 órás repülési gyakorlaton belül 50 óra kötelező repülési gyakorlatot tartalmaz 2 vagy minimum 4 személyes kivitelű helikopteren is a szakszolgálati engedély megszerzése után.
Megkezdődik az oktatási intézményekben a nyári szünet, amihez igazodik a DKV járatok menetrendje is.
A bizottságok a középszintű szóbeli vizsgák után hirdetik ki a diákok valamennyi érettségi vizsgaeredményét.

A bálon résztvevők támogatásával 11 millió 250 ezer forint gyűlt össze a jótékony célok megvalósítására. Ezt az összeget teljes egészében a Debreceni Karitatív Testület részére ajánlották fel a szervezők.Hirdetések:


A reggel gondolata:
A franciák szerint igazi fantáziája annak van csak, aki látni tudja a valóságot. Ez a képesség ritka. Az emberek azt hiszik, a fantázia egyértelmű valamilyen soha nem létezett tünemény megálmodásával...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu