Helyi hírek
A közös nyilatkozatban hat borász, mint a Kárpát-medencében az ősi szőlővel, a Bakatorral foglalkozó szakemberek kijelentették, hogy összehangolva munkájukat együtt lépnek fel a fajta és a bor felélesztéséért, népszerűsítéséért. A szövetség fővédnöke Papp László, Debrecen polgármestere.
Idén a világhírű New College Oxford Kórusa, a világ egyik legjobb fiúkórusa is a fesztivál vendége: az együttes május 30-án Budapesten a Mátyás-templomban, május 31-én a debreceni Református Nagytemplomban, június 1-jén Nyíregyházán a Magyarok Nagyasszonya Társszékesegyházban, június 2-án pedig Pécsett a bazilikában lép fel.
Szeptember 27-én \\\"szállják meg\\\" a Nagyerdei Stadiont.
Aki felismeri, hívja a rendőrséget!

A berettyóújfalui tűzoltók mentőkötél segítségével kiemelték a bajba jutott embert, de a mentők már nem tudtak rajta segíteni.

A drogmegelőzési kampány önkéntes futói felváltva vállalják a megmérettetést, hogy összesen 2 100 kilométert megtéve körbefussák az országot; így a cívisváros sem maradhat ki a helyszínek közül.

A Mensáros László Alapítvány idén Csikos Sándornak, Janka Barnabásnak és Kovács Andrásnak ítélte oda az alapítvány névadójáról elnevezett díjat.

A szabolcsi fiatalok a fináléban a Debreceni Labdarúgó Akadémia csapatát győzték le 3:0-ra, így ők vehetnek részt a kupa június 10-i, budapesti országos döntőjében. A tornán idén bevezetett „fair play” díjat a Balmazújvárosi FC csapata érdemelte ki.

Az országjáró körút keretében budapesti helyszínek mellett sorrendben Győrbe, Pécsre, Szegedre, Debrecenbe és Balatonfüredre látogatnak el. A tervek szerint minden helyszínen egy-egy magyar sportolóval is találkozhatnak a rajongók.Az ingyenes hasznosításba adásról a május 25-i közgyűlés dönt.

A Debreceni Ítélőtáblán a rendszer több mint 30 esetben észlelt a testi épségre veszélyes eszközöket.
A programsorozat a Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum és Debreceni Irodalom Háza udvarán várja a látogatókat május 20-21-én.
A Drogmegelőzési kampány önkéntes futói felváltva vállalják a megmérettetést, hogy összesen 2100 kilométert megtéve - Budapestről indulva majd oda visszatérve - körbefussák az országot; így a cívisváros sem maradhat ki a helyszínek közül.
A berettyóújfalui rendőrök ellenőrzésének célja az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése és a közúti balesetek megelőzése volt.
A családi napot június 9-én tartják a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén és a Víztoronyban.
Május 11-én 18 órától május 15-én reggel 5 óráig lesz korlátozás.
A végzős határvadászok, járőrvezető irányítása mellett őr-járőrtársi feladatokat hajtanak majd végre.
Az elmúlt két hónapban négy-öt olyan éjszaka is volt, amikor mínusz 2, mínusz 4 fokig csökkent a hőmérséklet, és ez jelentősebb terméskiesést okozhat bizonyos gyümölcsöknél.
Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek homíliája után Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter arról beszélt, hogy építeni csak biztos alapokra érdemes. A magyar nemzet több mint ezer éve döntött arról, hogy az igazi alap Krisztus és az ő evangéliuma - tette hozzá.
Ezzel is segíteni szeretnék a fiatalok munkaerőpiaci versenyképességét
Az orosz központokat friss és állandóan bővülő készletű könyvtárral látták el
A verseny teljes eredményét a Suliszervíz Pedagógiai Intézet honlapján tekinthetik meg az érdeklődők.
Ezzel a győzelemmel az Eötvös DSE a bajnokság során – két kivételtől eltekintve – minden ellenfelét legalább egyszer legyőzte.
Ezúttal nyolc tenyésztő és őstermelő hozta el mangalicából készült termékeit Debrecenbe.
A tervek szerint minden évben díszvendégként meghívnak egy-egy világörökségi helyszínt a pusztai ünnepre: az idén Hollókő a rendezvény díszvendége
A kulturális főváros programiroda által szervezett eseménysoron több tízezer debreceni lakost szeretnének megszólítani a következő hónapokban.Hirdetések:


EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
Ahhoz, hogy valaki beléphessen a szerelem völgyébe, előbb tűzbe kell vetnie magát. Igen, magának is tűzzé kell válnia ahhoz, hogy ott élhessen. Annak, aki igazán szeret olyannak, kell lennie, mint az...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu