Helyi hírek
A kulturális főváros programiroda által szervezett eseménysoron több tízezer debreceni lakost szeretnének megszólítani a következő hónapokban.
A verseny teljes eredményét a Suliszervíz Pedagógiai Intézet honlapján tekinthetik meg az érdeklődők.
Ezzel a győzelemmel az Eötvös DSE a bajnokság során – két kivételtől eltekintve – minden ellenfelét legalább egyszer legyőzte.
Ezúttal nyolc tenyésztő és őstermelő hozta el mangalicából készült termékeit Debrecenbe.

A tervek szerint minden évben díszvendégként meghívnak egy-egy világörökségi helyszínt a pusztai ünnepre: az idén Hollókő a rendezvény díszvendége

A Debreceni Egyetem Klinikai Központjában Bak István rendőr alezredes előadást tartott a kábítószerek és a bűnözés összefüggéseiről, a büntetőjogi szabályozásról, továbbá a kínálat- és keresletcsökkentés lehetőségeiről.

Az eseményt április 28-án 8:30-12:30 között a debreceni Ifjúsági Házban tartják. Közel 200 óvodáskorú gyermek részvételére számítanak.

A Csokonai Színház művészei bukkanhatnak fel meglepetésszerűen a helyi villamosokon, hogy Arany János költeményeit szavalják az utazóknak

A zsűri a számos nagyszerű és egyedi előadás közül négy kategóriában választotta ki a legjobb produkciókat.

A versenyzőknek a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai által kitalált közlekedésbiztonsággal kapcsolatos feladatokat is teljesíteniük kellett.

Ahol most jelenleg összesen 18 hónapot, a külső férőhelyen újabb 18 hónapot tölthetnek a családok az elmúlt év végi törvényi szabályozás alapján

Hamarosan, május 27-28-án rendezik meg a BAKATOR bor- és gasztrofesztivál.
Szombaton 20 óra 30 perckor a Debreceni Egyetem Főépületénél, valamint a Nagyerdei Víztoronynál is lekapcsolták 60 percre a díszkivilágítást.
A hajdú-bihari rendőrök közreműködésével szerveztek motoros vezetéstechnikai felkészítést a cívisvárosban.
Részleteket és a jelentkezésről tudni valókat a rendezvény facebook oldalán találnak az érdeklődők
Az eddigi legsúlyosabb magyarországi vízszennyezés két hét alatt vonult le a folyó hazai szakaszán
A megújuló park 17 játéküzemével és valamennyi szolgáltatásával, szombaton és vasárnap 10-17 óráig, május elsejétől pedig minden nap nyitva tart.
A tervek elkészülése és a szükséges engedélyezési folyamatot után kezdődnek a kivitelezési munkák
A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli
A társaság 93 mérnökségén elkezdődhetett az átállás a tavaszi munkákra
A fiatal alkotók elsődleges célja, hogy Arany János élettörténetén keresztül megpróbálják közelebb hozni a kor nagyjainak szellemiségét, megidézni, hogy mit jelenthetett akkoriban az ember és ember közötti kapcsolat, milyen közös hit kellett a március 15-ei eseményekhez, és hogy mi közünk van ma a 19. század gondolatiságához.
A Lovasnapok népszerűségét a látogatók számának évről évre való növekedése is jól mutatja: míg első alkalommal 5.200 néző szurkolta végig az eseményeket, addig négy évvel később már 40.000 ember látogatott ki a rendezvényre.
A közélet, a politika, a celebvilág jelentős figuráit ironikusan bemutató kiállításon a művésznek az elmúlt harminc évben készült mintegy kétszáz alkotása látható.
Magyarországon még mindig több tízezer gyermek betegszik meg évente
A kezdeményezők elsődleges szándéka a halak további népszerűsítése, mert megítélésük szerint ez az állatcsoport ma sem mindig kapja meg azt a figyelmet, amelyet megérdemelne.
Mivel a válogatás ismét kiterjedt a teljes Kárpát-medencére, négy romániai, egy ukrajnai és egy szlovákiai kortárs magyar szerzőjű előadás is látható lesz a fesztiválon az anyaországból érkező tizenegy vidéki és kilenc fővárosi produkció mellett.
A programsorozat egy olyan országjáró hangszerkiállítás, hangszersimogató és könnyűzenei oktatási bemutató egyszerre, amely kéthetente mindig más-más városban irányítja rá a fiatal korosztályok figyelmét a zenélésre, a könnyűzene tanulásának lehetőségeire.Hirdetések:
EURO TOP 40
1.Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
2.Ed Sheeran - Shape Of You
3.Rag 'N' Bone Man - Human
4.The Weekend feat. Duft Punk - I Feel It Coming
5.James Arthur - Say You Won't Let GoA reggel gondolata:
Ha társaságban hirtelen csend támad, azt szokták mondani, hogy Hermész lépett be. Éppen úgy mindenki azonnal elnémul, ha a fecsegő a vacsorán, vagy a baráti összejövetelen hirtelen megjelenik, és bár...Sugárzott adás: 104,6 MHz
Kábelen: 105,5 MHz
Tel./FAX: (52)450-900
Stúdió telefonszáma: (52)500-540
(zenei kívánságok)

Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu
Zenei kérdések: zene@bestfm.hu
Cím: Debrecen, Darabos u. 35.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu