Új hét, újabb küldetések a Lakcímjátékban. A nyeremény kedden reggel  5.000 Ft ! 

Horoszkóp - 2019-03-25


Kos (március 21. - április 20-ig)
Szenvedélyes, érzelmekkel teli hétre számíthatnak a Kos jegy szülöttei. Ezekben a napokban megtapasztalhatja, hogy ha Ön hajlandó kimutatni az érzéseit, azzal másokat is erre bátorít.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Ezen a héten gondolatai többnyire a pénz körül forognak, elképzelhető, hogy nagyobb "luxusra" vágyna, mint amit megengedhet magának.Üljön le és ötleteljen


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Ma pihenjen ha megteheti . A hét közepén könnyedebb, beszédesebb hangulatban lesz, viszont valószínűleg kevésbé tud majd egy dologra koncentrálni


Rák (június 22. - július 22-ig)
Ezekben a napokban felerősödhet Önben az a vágy, hogy tartozzon egy közösséghez. Kezdjen el egy olyan tevékenységet, amit csoportban tud végezni - lehet ez sport, hobbi vagy bármi, ami érdekli


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
A héten határtalan energiával veti bele magát a feladataiba. Lehet, hogy ez a lelkesedés menekülés az érzelmi problémák elől - a munkájának azonban nagyon jót tesz ez az időszak.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Önnek jó érzéke van az emberekhez, és tudja, kit hogyan kell megszólítani ahhoz, hogy elérje nála a célját. Ezt a képességét nem szégyen használni, főleg ha más valakinek tesz szívességet általa...Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Ma még nem érez magában energiát de majd választ kaphat a héten a munkájával kapcsolatos kérdésekre, és végre egyértelműbb képe lesz arról, hogy mire számíthat a közeljövőben.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Ez a hét a kapcsolatok jegyében telik majd, kissé nehéz lesz követni a szinte naponta változó "érzelmi helyzetet", de Skorpió lévén Ön már megszokta, hogy az élet része a folyamatos változás.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Ezekben a napokban próbáljon kevésbé maximalista lenni önmagával szemben. Azzal úgysem megy sokra, ha túlhajtja magát, ahogy annak sincs értelme, hogy olyasmit várjon el, amit képtelen teljesíteni.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Ha valóban fontos Önnek a kedvese, és szeretné megőrizni ezt a kapcsolatot, akkor - bármilyen nehéz is legyen - tudnia kell megbocsátani. A bosszúnak pedig még a gondolatát is el kell felejtenie.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Gyakran épp a korlátozás segíti elő a fejlődést - ezért érdemes a gondjait optimista, pozitív szemlélettel is megvizsgálni, és kitalálni, hogyan lehet a hátrányból előnyt kovácsolni...


Halak (február 20. - március 20-ig)
függőben levő ügyeit érdemes lenne lezárni végre - ezt most a bolygók is támogatják. Érzelmi téren fontos periódus kezdődik ezekben a napokban.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu