Horoszkóp - 2017-03-28


Kos (március 21. - április 20-ig)
Megmagyarázhatatlan, miért érzi magát ennyire könnyűnek, vidámnak, holott semmi oka rá. Bizonytalan az egzisztenciája, üres a zsebe, mégis bolond kis dallamokat dudorászik.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Partnerével az átmeneti viszály megoldódni látszik. Az elmúlt időszakban senki sem irigyelheti a magánélete miatt, bár Ön senkit sem fogadott a bizalmába.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Maga sem tudja az okát, miért vette elő a félelem, hogy elveszítheti az állását. Az elkeseredésre semmi oka, vannak dolgok, amelyekben sohasem érhetik utol.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Olyan dolgokba üti az orrát, melyekhez semmi köze. Ne essen újra ebbe a hibába.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
A múltkoriban szert tett egy ismeretségre, amelynek ma komoly hasznát veheti. Ne szégyelljen segítséget kérni.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Nyugodt, felszabadult, lelki egyensúlya tökéletes. Éppen ezért a külsejét is hozzá kellene igazítani a belső szépségéhez: menjen fodrászhoz, kozmetikushoz.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Pontosan nem tudja az okát, de elővette az állástalanságtól való félelem. Semmi értékelhető információval nem rendelkezik, ami igazolná rettegését, mégis hirdetéseket böngészik.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Óvatosan haladjon az ismeretlen terepen, mert könnyen vakvágányra tévedhet. Válogassa meg a módszereit, itt a cél nem szentesíti az eszközt.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Egyéni problémáira kétféle megoldás van: vagy fejest ugrik a munkába, vagy nagy ívben elkerüli. Az eseménytelen napok arra jók, hogy rendezi a gondolatait.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Hivatalos iratokat kell aláírnia. Legyen nagyon alapos, olvassa el az apró betűs részeket is. Legtöbbször ott találhatók a leglényegesebb tudnivalók vagy a buktatók.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Legalább magának ismerje be őszintén, hogy joggal szégyelli magát. Ritkán ereszt le ennyire, ráadásul most még csak oka sem volt rá. Szedje össze magát, ne mások, saját maga miatt.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Ma különös gonddal ügyel a megjelenésére, megnézik az utcán, a kollégái is jobban figyelnek Önre. Köztük lesz az az új munkatárs is, akinek a figyelmét annyira szeretné felhívni magára.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu