Horoszkóp - 2019-01-20


Kos (március 21. - április 20-ig)
Önnek nagy szüksége van az érzésre, hogy az út, amelyen jár valóban a sajátja. Mai élményei megerősíthetik ebben a hitében.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Hajlamos rá, hogy idealizálja másokkal való kapcsolatát. Ha belső képe nem egészen egyezik a valóságban megéltekkel, ne a másikat hibáztassa!


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Kedvese valószínűleg neheztelne Önre, ha azt mondaná, hogy Ön pedig előre szólt. Annak ellenére, hogy igaza van, jobb ha ezt most nem hangoztatja.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Most érzi igazán, hogy itt a tél. Kevesebb az energiája, valahogy mindennek nehezebb nekikezdeni. Ezeken könnyedén segíthet, ha a hideg ellenére is sokat tartózkodik a szabadban


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Energiaszintje a plafonon van. Úgy érzi bármit képes megtenni, amit csak elvárnak Öntől. Arra azért ügyeljen, hogy ezek az elvárások az Ön igényeinek is megfeleljenek, mert csak akkor tudja be is fejezni, amit elkezdett


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Próbáljon most mással foglalkozni és ne azon törje a fejét, hogy mi lesz ha …. Gondja most ugyan komolynak tűnik, de hamarosan egyik pillanatról a másikra megoldódikMérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Nagyon figyeljen oda, hogy saját egyéniségének mi felel meg és ebből ne engedjen, hajlamos ugyanis alárendelni saját szükségleteit egy nagyobb közösség, például a család igényeinek. Bizonyos mértékig ez helyes és elfogadható is, de az utóbbi időben mintha felborult volna az egyensúly.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Meglepő pontossággal tudja eltalálni mások legfájóbb pontját. Ezt a képességét nem csak arra használhatja, hogy céljait elérje, hanem segíthet is vele másoknak, különösen családtagjainak.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Ügyeljen rá, hogy elegendő napfény érje. Ha az időjárás ezt nem teszi lehetővé, vegyen egy szoláriumbérletet és úgy pótolja az Önnek oly fontos fényt. Egy kis kényeztetés egyébként sem árt most.


Bak (december 22. - január 20-ig)
tervei mintha komolyodtak volna. A legtöbb Bak megvizsgálja, hol is tart valójában és kitűz új célokat. Önt is ez foglalkoztatja most.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Szellemi inspirációra vágyik, kulturális eseményre, színházba vagy legalábbis moziba. Segítsen párjának eleget tenni kötelezettségeinek és ő azután boldogan osztja meg Önnel az új élményeket.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Belső békéje és szeretetteljes viszonyulása embertársaihoz hasonló reakciókat vált ki belőlük is Önnel szemben. Nem csoda, hiszen mindig azt kapjuk vissza, ami belőlünk árad. Őszinte és gyakorlati szintű segítőkészségével önmagán is segíthet most.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu