Horoszkóp - 2019-09-19


Kos (március 21. - április 20-ig)
A bolygók arra figyelmeztetik, hogy az Ön munkabírása is véges. Kapcsolódjon ki, pihenjen többet és foglalkozzon családtagjaival, barátaival, akiket az utóbbi időben igen elhanyagolt.


Bika (április 21. - május 20-ig)
A pénz bolygója, a Merkúr azt mutatja, hogy a pénzszerzési kilátások nagyon kedvezőek. Jó és hasznos életet akar kialakítani.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Személyisége szinte vibrál, rá tud bírni másokat bármiféle megegyezésre, függetlenül attól, hogy milyen ötletről van szó. Bizalma partnerében most nagyobb, mint valaha.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Dalokat dúdolva dolgozik, rímeket szerkeszt, esetleg papírra rajzolgat, így könnyebben telik a nap. Önnek valószínűleg érzéke van a művészetekhez.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Hetek óta halogat egy kellemetlen feladatot. Abban bízott, hogy a probléma önmagától megoldódik. Vágjon bele, egykettőre túl lesz rajta.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Gyorsan vág az esze, megtalálja a kiutat a legnehezebb helyzetekből is. Most mégis szüksége van rá, hogy valaki felkarolja és jó tanácsaival hozzá segítse a sikerhez.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Jókedvű és küzdelmes napok váltják egymást. Most éppen lefelé tartó szakaszban van. Nem kell megijedni majd javul a hangulata.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Ön nem fogja feladni még a legnehezebbnek tűnő helyzetekben sem. Ma csak Ön tudja felvidítani a rosszkedvűeket.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Elképzeléseit kitartóan követi, de van egy dédelgetett álma, amit eddig még nem sikerült megvalósítania. Lehetséges, hogy külföldre kell utaznia a siker érdekében.


Bak (december 22. - január 20-ig)
A hangsúly a közeli kapcsolataira terelődik. A szerelmi ügyek virágzóvá válnak, és megszínesítik mindennapjait.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
A hangsúly változatlanul a kapcsolatain és a pénzen van. Azonban kerülje a partnerei ellenkezését, inkább kössön kompromisszumot.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Nagy szerencsében lesz része, ám tartózkodjon a túlkapásoktól. Érvényesítse bátran az akaratát, nagy lépéssel haladhat előre.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu