Horoszkóp - 2017-05-29


Kos (március 21. - április 20-ig)
Erős kísértést érez arra, hogy szembeszálljon azokkal, akik nem mondanak igazat. Csak ádáz ellenségeket szerezne magának, sokkal bölcsebb dolog, ha alaposan megbeszélik a dolgokat.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Ne foglalkozzon a durva, negatív megjegyzésekkel, amiket ma hall. Ha bízik a saját képességeiben, szokatlanul sokat tud elvégezni.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Igen tevékeny lesz ezen a héten. Legyen merész, eredeti, hogy a lehető legjobb eredményt érje el. Változások lehetségesek, amelyek nagy boldogságot hoznak Önnek.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Pihenjen ma ha tud, szedje össze magát, és ha szükséges, kezeltesse az allergiáját. A barátai nem nagyon hiszik el, hogy Ön beteg is lehet.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Hajlamos arra, hogy túlságosan indulatos legyen. Ez kis adagokban jót tehet, de kevésbé eredményes, ha túlzásba viszi.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Végre elérhető közelségbe kerülnek régóta vágyott tervei, úgyhogy lépnie kell. Itt az ideje, hogy feladja a biztonságos, de rosszul fizető munkahelyét.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Szeretne többet keresni, ám nem tudja, lesz-e ideje rá, hogy még többet dolgozzon. Ha kedvese ebben nem támogatja, szakításra is sor kerülhet


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Gyakran úgy érzi, hogy az emberek türelmetlenek, sőt megpróbálják rászedni. Ha megőrzi higgadtságát, mindez lepereg Önről.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Már a hét első napján sokat idegeskedik. Ha túl lelkiismeretes, akkor megtalálja valaki, hogy kihasználja. Ezt nem könnyű kivédeni, de Ön tud kemény lenni, ha kell.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Másoknál sokkal gyorsabban reagál nehéz helyzetekben. Megérzi, hogy melyik a leghelyesebb megoldás, ha döntenie kell.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Pletykákat szóra se érdemesítsen, és figyelembe se vegye az olyan megjegyzéseket, amelyek az ellenkező irányba szeretnék eltéríteni. Egzisztenciális ügyeit ne hanyagolja el!


Halak (február 20. - március 20-ig)
Oda kell figyelnie, hogy mit és mennyit vállal magára. Nehogy túlterhelje szervezetét. Rendkívül fontos az új energiákkal való feltöltődés.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu