Horoszkóp - 2018-05-27


Kos (március 21. - április 20-ig)
Sok Kosnak gondot okoznak a hosszú távú kapcsolatok, illetve, hogy elkötelezzék magukat egy dolog mellett. Lazítson és ne erőltesse magát megoldások keresésével.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Ha tehetné, megállítaná az időt, hogy mindig együtt lehessen azokkal az emberekkel, akiket annyira szeret. Ebben a közegben mindent megtalál, amire csak szüksége van.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Érzelmeit illetően komoly kettősség van Önben. Időnként azért mégis megpróbál valakit közel engedni magához


Rák (június 22. - július 22-ig)
Önbizalma hol az egekbe szökik, hol darabjaira hullik. Találja meg a két véglet között az arany középutat önkifejezésének fejlesztésével!


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Elsősorban szerelmi életében számíthat pozitív fordulatra, ami persze kihat élete minden más területére is. Ez egy tartós kapcsolat kezdete!


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Ha párkapcsolati problémái vannak, kivételesen ne ésszel próbálja megoldani. Próbálja megérezni, mi zajlik benne és a valós problémát orvosolja, ne csak a tüneteket.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Összetalálkozik egy régi nagy szerelmével és rá kell jönnie, hogy valami még mindig működik kettőjük között. Mielőtt azon kapnák magukat, hogy felmelegítették kapcsolatukat, gondolja végig, nem okoz-e ezzel fájdalmat valakinek, esetleg nem nehezíti-e meg saját életét.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
A barátaival, ismerőseivel folytatott beszélgetések segíthetnek megoldani belső konfliktusait. megtalálhatja azt a megoldást, amivel hosszú távon is mindenki elégedett lesz.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Nem csak Önt zavarja, ha folyamatosan ellenőrizni akarják, de kedvese sincs tőle elragadtatva. Már megint más szabályokat alkalmaz másokra, mint saját magára.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Nagyon fontos, hogy minden a párunkkal kapcsolatos megérzésünknek utánajárjunk. Ezzel elkerülhetjük, hogy olyan tulajdonságokkal ruházzuk fel, amelyek esetleg nincsenek is meg benne.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Finoman, de annál határozottabban gyökeret vert a szívében a szerelem. Úgy érzi mintha véget ért volna egy hosszú keresgélés és megtalálta volna élete párját.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Ha olyan emberrel találkozik, akire valóban felnéz, figyelje meg, mennyire összhangban van az, amit kifelé mutat és az, ami benne él. Az igazi belső harmónia mindig ebből fakad!Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900

További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu