Horoszkóp - 2018-11-18


Kos (március 21. - április 20-ig)
Szerelmi élete újra fellendülőben van, ami elsősorban különleges kisugárzásának köszönhető. Ön megzabolázhatatlan és megbízható egyszerre.


Bika (április 21. - május 20-ig)
Élvezi, hogy társaságba mehet, hogy újra nagy a nyüzsgés Ön körül. Olyan befolyásos emberekkel ismerkedhet meg, akik előnyös megbízásokhoz segíthetik Önt


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Ha partnere aggódna, amiért nem vigyáz eléggé egészségére, ne kapja fel azonnal a vizet, hiszen be kell látnia, hogy igaza van.


Rák (június 22. - július 22-ig)
Ha azt akarja, hogy a kezdeti nagy szerelem varázsa örökké tartson, tegyen az unalom ellen! Ebben segít minden olyan gesztus, program, hangulat, ami ébren tartja kedvesében a romantikus érzelmeket.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Amikor szembesülnünk kell egy hiányosságunkkal, a legjelentéktelenebb apróság is elviselhetetlenül idegesítővé válik. Próbáljon meg nyugodt maradni


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Kedve lenne ma korlátlanul költekezni, pedig a vásárolgatást jól meg kellene gondolnia, ugyanis hamarosan kedvező lehetősége adódik, amelyet ki kellene használnia. A befektetési lehetőség váratlanul jön, gyors döntést igényel.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Mindenképp utazzon vagy mozduljon ki otthonról, hiszen erre várt egész héten! Beszélje rá barátait is egy kisebb utazásra!


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Nem csak Önt zavarja, ha folyamatosan ellenőrizni akarják, de kedvese sincs tőle elragadtatva. Már megint más szabályokat alkalmaz másokra, mint saját magára.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Igazán ráfér Önre egy kis kikapcsolódás. Nyugodtan hagyja családtagjaira az elkerülhetetlen tennivalókat, minden mást pedig halasszon el a jövő hét végére!


Bak (december 22. - január 20-ig)
Makacsul ragaszkodik a véleményéhez egy olyan kérdésben, amelyben vitapartnerének jóval több tapasztalata van. Tényleg azt gondolja, hogy igaza van, vagy egyszerűen csak nem tudja, hogyan léphetne vissza? Ha az utóbbi, akkor legyen egyszerűen őszinte.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Ön akkor érzi magát boldognak, ha van egy célja, amit elérhet. Tudatosan figyeljen oda, hogy ez mindig meglegyen, keressen kihívásokat .


Halak (február 20. - március 20-ig)
Szentelje ezt a vasárnapot olyan tevékenységeknek, amelyek oldják a hét közben felgyülemlett stresszt. Az sem árt, ha nem zsúfolja tele a naptárát, hanem szakít egy kis időt az elmélyülésre, elmélkedésre.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu