A lakcímjáték nyereménye pénteken első alkalommal  95 000 forint! 

Szürke barátok találkoztak tegnap a Hortobágyon- a debreceni páros mindent vitt
2017-10-08 - 11:32:13

A találkozón nemcsak a hortobágyi értékeket mutatták be az érdeklődőknek, de gasztronómiai versenyt is rendeztek. Bede Róbertet és zsűritársait lenyűgözte az úgynevezett puszta szték, amelynek éke a hagyományos recept alapján készült debreceni páros volt. Az összeállítást különdíjjal jutalmazta a zsűri, míg ezüst bogrács díjat kapott a másik debreceni étek, a töltött káposzta.

Harmadik alkalommal rendezték meg október 7-én a Magyar Szürke-Barátok Találkozója nevű hagyományörző és gasztronómiai bemutatót és versenyt a Hortobágyon. A Bede Róbert sztárséf vezette zsűrit elvarázsolta a debreceni páros- ismertette közleményében a  Debrecen Önkormányzat. A régi magyar háziállatok és a hozzá kapcsolódó gasztronómiai és kulturális hagyományőrzés fontos feladata Hortobágynak és a környező településeknek. A találkozón Széles Diána, Debrecen turisztikai fejlesztésekért felelős alpolgármestere azt mondta: idén augusztusban a kormány arról döntött, hogy Debrecen, Hajdúszoboszló, Hortobágy és a Tisza-tó kiemelt turisztikai térség legyen. Ebben a fejlesztési tervben Hortobágy 3 milliárd forint forráshoz jut, amelyből turisztikai attrakcióikat tudják korszerűsíteni. A munkában partnerként számíthat a térség központjára, Debrecenre. A találkozón nemcsak a hortobágyi értékeket mutatták be az érdeklődőknek, de gasztronómiai versenyt is rendeztek. Bede Róbertet és zsűritársait lenyűgözte az úgynevezett puszta szték, amelynek éke a hagyományos recept alapján készült debreceni páros volt. Az összeállítást különdíjjal jutalmazta a zsűri, míg ezüst bogrács díjat kapott a másik debreceni étek, a töltött káposzta.További cikkek a témakörből
5 éve fókuszban az esélyegyenlőség a Debreceni Egyetemen
2017-10-08 - 11:34:15
A testi-lelki egészség fontosságára és a fogyatékkal élők problémáira hívja fel a figyelmet a 15. Mentálhigiénés Egyetemi Napok október 9-19. között, melyet a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja a Lelkierő Egyesülettel közösen szervez.
Európai Nyelvi Koktélbárt rendeznek Debrecenben
2017-10-10 - 12:32:57
A nyelvek európai napja alkalmából megrendezett program célja, hogy felhívja a figyelmet a nyelvtanulás fontosságára.
Szeméremsértés gyanúja miatt keresnek egy férfit Debrecenben
2017-10-05 - 12:06:37
Egy liftben ijezstett rá a nőre
Együttműködési megállapodás született Hajdúböszörményben
2017-10-04 - 15:51:24
A kamara szervezésében októberben tartják a Nyitott kapuk hónapját, ahol több mint tíz hajdúböszörményi vállalkozás nyitja meg kapuit az általános iskolások és szüleik előtt.

Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu